Holt-tengeri sós testradir


A masszázs során a sót masszázsolajjal keverve masszírozzuk a bőrbe. Így a só mindenhol kifejtheti jótékony hatását. Amellett, hogy szervezetünk számára hasznos anyagokkal töltődünk fel kiemelt hatása a sómasszázsnak a méregtelenítés és a bőrradírozás. Az apró kristályok bőrrel való érintkezése ugyanis megszabadít minket elhalt felső hámsejtjeinktől, kinyitja pórusainkat és ezáltal új lélegzethez juttatja bőrünket. A mélyebben lévő hámszövetek a só és az illóolajok hatására megszabadulnak a felhalmozódott méreganyagtól. A sóban található ásványi anyagok és nyomelemek pedig felszívódnak és kifejtik jótékony hatásukat a szervezetünkben.
A kezelés végén a felesleges sót egy vizes kendővel eltávolítjuk. A zuhanyzást kifejezetten kérem mellőzni néhány óráig, hogy a megmaradt só nyugodtan felszívódhasson.
A sómasszázs testnek-léleknek is jó mert erősíti az immunrendszert a felhasznált olajtól függően pedig frissítő-nyugtató hatása van
Alkalmazásával eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, tápláló olajok kerülnek a bőrbe, így az felfrissül, regenerálódik, ránctalanodik. Rendszeres használatával bőrünk hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és fiatalságát.