Bemutatkozás


Manapság nem egyszerű stresszmentesen, harmóniában élni önmagunkkal, a világgal. Aki velem tart és kipróbálja szolgáltatásaimat, rájön, hogy ha az ember újra és újra találkozik az érintéssel, a harmóniával, foglalkozik a lelki problémáival, gyógyul a teste is. Másképp látja a világot, megtalálja ismét Önmagát, javul az életminősége. Beköltözik hozzá a jókedv, a nevetés, oldódik a stressz, könnyebben megoldja a rá váró feladatokat.

Üdvözlöm! Kozma Mónika vagyok.

Gyógypedagógiai asszisztensi pályafutásomat a GYÓGYMASSZÁZS váltotta fel, mivel ily módon hatékonyabban segíthetek a körülöttem lévőkön.
Gyógy és svédmasszőrként a Massage Minute Service-nél folytatott tevékenységem alatt szereztem tapasztalatot.
Ezt követően elvégeztem egy REFLEXOLÓGIA tanfolyamot is. Az itt tanultakat a Gyalog-H. Kft.-nél végzett munkám során bővíthettem.
A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.
A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus és vérnyomás helyreállását!
Ha változtatni szeretne állapotán, fájdalom nélkül szeretné tölteni napjait, szívesen állok rendelkezésére.
“A gyógyulni akarás a gyógyulás része.”
( Seneca )